Caring Skin ALOEVERA GEL
En svalkande och mjukgörande aloevera-gel. Gelen kan användas både till ansiktet och kroppen, och...
 
 
OLIVTVÅL getmjölk & sheasmör  2:a sortering

OLIVTVÅL getmjölk & sheasmör 2:a sortering

En handgjord mycket mild och mjukgörande tvål som passar speciellt för mycket känslig hud. Tvålen har ett skönt mjukt lödder och rengör utan att torka ut huden.

Getmjölk ger speciella mjukgörande och välgörande egenskaper med sitt innehåll av proteiner, vitaminer (A-vitamin), mineraler och kaprin-, kapron- och kaprylsyra. Getterna som mjölken kommer från bor på Lars Pers lilla getgård i Österfärnebo.

Tvålen är tillverkad av ekologiska kallpressade oljor av oliv (65%), raps och sheasmör, ekologisk kokosolja och getmjölk. Den är helt oparfymerad (luktar inte heller get).

För längre hållbarhet behöver tvålen ligga luftigt t.ex på ett galler, några små stenar eller annat så att den kan torka.

Ingredients; Olea europea Oil*, Cocos nucifera Oil*, Caprae lac, Natriumhydroxid (finns ej kvar i tvålen), Brassica napus Oil*, Butyros permum parkii butter* .
* cert. ekologiskt

Innehåller 90-115g

OBS! Detta är en 2:a sortering där det förekommer sprickor som uppstått vid stämpling m.m.
Denna tvål kommer att utgå nu då vi har flyttat och inte längre har någon granne med getter. Det kommer istället en fin ersättare i slutet av juni " Olivtvål kokosmjölk & sheasmör".

Antal i lager: 0

50:-74:-


Priser i: