Om DEVAZ

DEVAZ startade 2007 och finns idag i S:t Anna utanför Söderköping, här tillverkas Devaz produkter av Susanne Bilski.

Våra krav på kvalité är mycket höga, med kvalité menar vi det bästa vi kan hitta eller få fram ekologiskt, miljömässigt och etiskt för djur, människor och natur. Helst skulle vi vilja använda mer råvaror från vår egen gård men tyvärr är detta inte möjligt enligt det regelverk som just nu finns i EU.

DEVAZ Sweden´s produkter följer det regelverk som finns för kosmetiska produkter vilket bland annat innebär att produkterna tillverkas under strikta hygieniska förhållanden, har genomgått tester, är säkerhetsbedömda och inregistrerade i EU´s dataregister CPNP.Om Susanne Bilski

I naturen finns en livskraft, en naturlig harmoni och skönhet. Min intention är att bevara dessa kvalitéer hela vägen till dig som använder dem.

Mitt intresse för naturlig skönhet och örter startade tidigt och under årens lopp har jag studerat såväl skolmedicin som läkeväxter, aromaterapi och naturkosmetik. Mellan åren 1992-2003 arbetade jag med att lära ut aromaterapi och utbilda terapeuter, vilket också resulterade i boken  ”Aromaterapi för alla”.

2003 lämnade jag Aroma Institutet och reste till Sydamerika, framför allt Argentina och Brasilien. I Brasilien kunde jag vidarutveckla mitt intresse genom att arbete i ett laboratorium med tillverkning av både hudvårdsprodukter och naturläkemedel.


Idag bor jag med Jos, som tidigare varit ekologisk bonde i Holland i 20 år, på en liten gård utanför Söderköping. Vi odlar vår egen mat och blommor, tar hand om bin och försöker leva som vi vill.

Min vision med Devaz är att skapa rena produkter och att inspirera människor att använda rena råvaror och produkter som samtidigt är hållbara socialt och miljömässigt, och som varken skadar djur, människor eller natur.

Susanne i tradgarden

DEVAZ
Kyrktomten 1
614 98 S:t Anna
(ej butik)

tln. 0121-298 08

info@devaz.se

www.facebook.com/devaz.se

Vi innehar F-skattsedel

Priser i: